Pressupostos participatius: Què faries amb 25.000 euros? Digues la teva i envia'ns la teva proposta abans del 30 de novembre

Què faries amb 25.000 €? Amb aquesta pregunta i sota el lema Digues la teva, l’Ajuntament de Cabrils vol incentivar tots els cabrilencs i cabrilenques majors de 16 anys a participar en els pressupostos participatius d’enguany enviant les seves propostes i decidint on volen destinar aquesta partida de diners.

Digues la teva pretén involucrar tots els veïns i veïnes del municipi per tal que tinguin un paper actiu en l’acció política del municipi i puguin participar en un procés de definició i valoració per determinar on destinar els 25.000 euros restants d’inversió de pressupostos participatius 2016.

Aquesta nova iniciativa arriba després de l’èxit del projecte “Expressa’t”, en què els nois i noies de 6è de primària i 1r d’ESO dels centres educatius de Cabrils van decidir destinar 5.000 € a l’habilitació d’un espai polivalent autogestionat per al jovent dins del futur equipament del Mas Maria.

Si tens una proposta per destinar aquests 25.000 €, fes-nos-la arribar abans del 30 de novembre a participacio@cabrils.cat.

Durant els pròxims dies us informarem de com funcionarà el procés de tria de les diferents propostes recollides així com els canals per fer-ho; però mentrestant, si voleu saber més en detall sobre el projecte “Digues la teva”, podeu visitar el següent enllaç.

Ja saps: Digues la teva i ajuda’ns a construir un Cabrils cada dia millor!

COMPARTIR A
Share Button