L'Ajuntament de Cabrils es mobilitza amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere

L’Ajuntament de Cabrils ha organitzat una sèrie d’activitats i tallers per tal de sensibilitzar els veïns i veïnes del municipi així com prevenir la violència de gènere a la nostra societat, amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere que se celebra el pròxim divendres 25 de novembre.

La primera de les activitats, organitzada per la Regidoria de la Dona, és la lectura del conte “De fades, fetilleres i heroïnes”, amb la narradora Merche Ochoa, que va celebrar-se ahir dimarts 22 de novembre a les 17.30 h al Casal de Jubilats/des i Pensionistes de Cabrils.

Per altra banda, des de la Regidoria de Joventut s’han organitzat dos tallers que tindran lloc a l’Espai Jove Altell.

El primer d’ells, un taller per a la igualtat sobre estereotips i rols de gènere, a càrrec de l’entitat Cúrcuma, una activitat gratuïta per a joves a partir de 15 anys que estava prevista per aquest dimecres 23 de novembre però que finalment s'ha hagut d'ajornar i que pròximament s'informarà de la nova data del taller.

Si estàs cansat o cansada de prejudicis segons el teu sexe o que hi hagi normes a la nostra societat que defineixen com t’has de comportar i relacionar segons siguis noi o noia, llavors aquest taller és per a tu. Estigues atent/a a la nova data, perquè les places són limitades!

Durant l’activitat aprendràs com identificar les violències i discriminacions que les classificacions de gènere impliquen i aprendràs a trobar alternatives per tenir i viure relacions sanes a través dels valors.

La segona de les activitats de l’Espai Jove Altell és un taller de handmade que es durà a terme el divendres 25 de novembre de 17.30 a 20 h i que consistirà en l’elaboració de llibretes i xapes amb diversos lemes per commemorar el Dia Internacional contra la violència de gènere.

Es tracta d’un taller gratuït, dirigit a joves de 12 anys o més, les places són limitades i per participar-hi és necessari inscriure’s abans del 21 de novembre.

Amb l'organització d'aquestes activitats, l’Ajuntament de Cabrils reitera el seu compromís envers la lluita contra la violència de gènere i posa el seu gra de sorra per aconseguir eradicar una violència que, com totes les formes de violència, no cap en la nostra societat.

Si voleu més informació podeu consultar el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button