Cabrils acull el 'Fes-te Click!', la primera exposició de clicks de Playmobil

Cabrils acollirà el cap de setmana del 18 al 20 de novembre el que serà la primera exposició de clicks de Playmobil al municipi.

L’exposició de diorames i maquetes Playmobil du per nom ‘Fes-te Click!’, es podrà visitar durant tot el cap de setmana al centre cívic La Fàbrica i el preu de l’entrada serà d’un euro, que es destinarà a la Marató de TV3 per l’ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Fes-te Click!’ comptarà amb la participació de nombrosos dioramistes gràcies als quals podrem gaudir de mosqueters, fades, festes majors, construccions, circs, bases àrtiques i molts diorames més, tots ells realitzats amb molta il·lusió perquè tant grans com petits gaudeixin d’aquest esdeveniment.

Pel que fa a l’horari de l’exposició, es podrà visitar el divendres 18 de novembre de 19 a 20.30 h, el dissabte de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, i el diumenge de 9 a 14 h i de 17 a 19 h. L’acte inaugural se celebrarà el mateix divendres dia 18 i comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales.

A més, amb l’entrada de l’exposició s’entrarà automàticament en un sorteig de productes de Playmobil, i durant el cap de setmana s’organitzaran diversos jocs i concursos.

COMPARTIR A
Share Button