Arriba la 2a edició de 'Cabrils Professional', l'espai de trobada per al teixit empresarial de Cabrils

El cap de setmana del 12 i 13 de novembre, Cabrils s’omplirà de professionals i industrials en la segona Fira ‘Cabrils Professional’ amb l’objectiu de dinamitzar l’economia al municipi.

L’Ajuntament de Cabrils aposta fortament pels seus professionals, industrials i treballadors. Per això celebra aquest cap de setmana del 12 i 13 de novembre la 2a Fira “Cabrils Professional” per tal de fomentar la dinamització de les seves activitats, apropant empreses i particulars del municipi, trobant sinergies entre els professionals i/o cobrint les necessitats de particulars amb empreses locals.

Organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils, la segona fira de professionals i industrials de Cabrils comptarà amb la presència del Sr. Miquel Àngel Escobar, Delegat del Govern a Barcelona del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, que serà l’encarregat de cloure la fira, acompanyant a l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales, i a la regidora de Promoció Econòmica, Sra. Isabel Tamboleo.

Cabrils Professional consta de dues parts. Per una banda, un sopar Networking la nit de dissabte 12 de novembre de 20 a 24 hores, dirigit als professionals, industrials i emprenedors, per tal que es coneguin i interactuïn entre ells, amb l’objectiu de trobar sinergies i establir possibles col·laboracions entre empreses del municipi. L’activitat de Networking serà conduïda per la coaching empresarial Maria Muñoz, que donarà eines a tot el col·lectiu per tal de “vendre millor els nostres productes i serveis als nostres clients”.

La segona part del programa es desenvoluparà el diumenge 13 de novembre, entre les 9.30 i les 14.30h, i consistirà en una fira que es durà a terme al pàrquing Horts de la Santa Creu (davant la Concòrdia) on els diferents professionals del municipi (autònoms, empreses i emprenedors) podran donar a conèixer les seves activitats, interactuant i potenciant la seva activitat en el seu entorn més proper: el mateix municipi de Cabrils. Així, els visitants, particulars i professionals interessants a conèixer quines empreses i serveis es troben al municipi, tenen una oportunitat immillorable per poder descobrir-los de primera mà i en un mateix espai.

Durant la fira es durà a terme un espai de Taula Rodona on el Sr. Joan Pera, president de PIMEC Joves Empresaris del Maresme- Barcelonès Nord, donarà resposta als dubtes i inquietuds d’emprenedors i professionals que vulguin compartir les seves experiències. I es comptarà també amb la participació d’empresaris com Jordi Granados, gerent de l’empresa Awa Premis, responsable del disseny i la creació de les torxes olímpiques de Rio 2016, que compartirà la seva experiència empresarial i com va poder reflotar la seva empresa, reinventant-se i apostant per un projecte tan ambiciós com formar part d’uns Jocs Olímpics.

L’Ajuntament de Cabrils va posar en marxa el 2015, la primera Fira “Cabrils Professional”, per mostrar el seu reconeixement a industrials i autònoms de Cabrils, i per potenciar les seves relacions per fer créixer els seus negocis. La iniciativa va fer possible augmentar la xarxa de contactes d’aquests professionals i trobar sinergies entre ells per establir col·laboracions.

Pel que fa als visitants, la fira va tenir un ressò important i el públic va fluir durant tot el matí, interessant-se per les empreses i els serveis que es mostraven. La valoració, durant els dies posteriors, va ser molt positiva. La novetat d’enguany, de cara als visitants, és que s’ubicarà una urna on tothom que ho desitgi podrà deixar una papereta i entrar en el sorteig de diversos obsequis.

L’objectiu de Cabrils Professional és fomentar la nostra economia local, donant visibilitat a l’activitat dels nostres autònoms i emprenedors, i facilitant les possibles col·laboracions professionals, dins el municipi. Es vol aconseguir crear una fira proactiva, dinàmica i participativa.

COMPARTIR A
Share Button