La Fàbrica inaugura un cicle de grans pel·lícules que han passat desapercebudes

No és cap secret que les grans superproduccions acaparen les sales de cinema d’arreu del món i que les pel·lícules amb més pressupost són les que aconsegueixen batre rècords d’espectadors.

La majoria de les vegades, però, aquestes pel·lícules que triomfen a la gran pantalla comparteixen cartellera amb altres produccions que tot i ser altament recomanables i haver guanyat diversos premis, passen totalment desapercebudes.

El Centre Cívic La Fàbrica pretén rescatar algunes d’aquestes pel·lícules, i per això inaugurarà un cicle de grans pel·lícules que han passat desapercebudes que començarà el pròxim divendres 11 de novembre a les 22 h.

Per aquesta primera ronda de projeccions, el centre cívic ha presentat un total de cinc propostes per tal que siguin els mateixos veïns i veïnes de Cabrils els qui escullin quina pel·lícula prefereixen veure a través d’una enquesta interactiva oberta a tothom que ha finalitzat aquest dilluns 31 d’octubre.

Aquestes cinc propostes de l’any 2015 que ha presentat La Fàbrica tenen com a rerefons la superació personal, i en totes elles s’hi poden trobar grans arguments, bones direccions i excel·lents actuacions.

Els cinc films proposats, on els seus respectius protagonistes hauran de vèncer grans reptes, són: “El olivo, Antes de ti”, “O los tres o ninguno”, “Dheepan i Brooklyn”.

La pel·lícula triada es projectarà el divendres 11 de novembre a les 22 h a La Fàbrica i l’activitat tindrà un preu de 4 €. Us hi apunteu?

COMPARTIR A
Share Button