Música, teatre i tallers a la programació de l'Espai Jove l'Altell per al novembre

L’Espai Jove l’Altell ja ha presentat les activitats per al pròxim mes de novembre, i ho ha fet amb un cartell ple d’activitats destinades als joves de Cabrils.

El divendres 11 de novembre a partir de les 17.30 h, sigues més a prop que mai dels teus somnis amb el taller de Handmade “atrapa somnis”. Si no t’agraden els malsons, apunta’t al taller i aprèn a crear un atrapa somnis perquè el pengis sobre el capçat del llit i tots els teus somnis siguin positius.

La música agafa el protagonisme el dijous 17 de novembre a les 19 h, amb el Taller Indústria Musical que tindrà lloc a Vilassar emmarcat dins de la 12a edició del Concurs de Música Jove 2016 de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar. Aprèn totes les eines bàsiques per poder accedir al món de la música!

El dissabte 19 de novembre segueixen les propostes, aquesta vegada de la mà del teatre amb l’espectacle “Hipstory” dels Brodas Bros al Teatre La Massa de Vilassar de Dalt, on faran un recorregut per la història del hip hop i per diferents estils de ball.

I amb motiu del Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència de Gènere del proper 25 de novembre, l’Espai Jove ha organitzat dos tallers especials.

Per una banda el taller per la igualtat sota el nom “Estereotips i rols de gènere” que tindrà lloc el 23 de novembre, i que t’ensenyarà a identificar les violències i discriminacions que les classificacions de gènere impliquen, i trobis alternatives per tenir i viure relacions sanes a través dels valors.

Podeu veure més informació en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button