Cabrils inaugura 'Diàlegs', un cicle de conferències sobre temes d'actualitat que s'allargarà fins al juny

La Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Cabrils encetarà el pròxim dijous 10 de novembre “Diàlegs. Cicle de conferències”, un espai destinat a tota la població que se celebrarà de manera periòdica al municipi i tractarà sobre diversos temes d’actualitat i d’interès general que d’alguna manera ens afecten a tots.

La primera de les conferències girarà entorn  les eleccions presidencials als Estats Units, anirà a càrrec del professor de Ciència Política a la Universitat de Barcelona, Joaquim Colominas, i se celebrarà el 10 de novembre a les 20.30 h a la Biblioteca, coincidint amb el dia després de l’endemà de les eleccions, que marcaran la vida política de la primera potència mundial i influiran enormement en la política internacional dels quatre anys vinents.

Diàlegs. Cicle de conferències tindrà lloc els dijous a les 20.30 h de manera periòdica, cada quatre o sis setmanes, des del mes de novembre i fins al juny del 2017, i per ara se celebrarà a la Biblioteca tot i que no serà l’espai definitiu.

Amb aquesta iniciativa, es busca acostar la cultura i el debat a la població de Cabrils.

COMPARTIR A
Share Button