El Museu Municipal de Cabrils acull l'exposició 'Dones - Força - Canvi', de la Fundació Vicente Ferrer

El Museu Municipal de Cabrils acollirà, des del divendres 4 de novembre i fins al pròxim dia 20, l’exposició Dones – Força – Canvi”; una exposició itinerant promoguda per la Fundació Vicente Ferrer amb la col·laboració de l’Ajuntament i el Museu Municipal de Cabrils, en una iniciativa emmarcada dins del projecte Maresme Solidari.

L’acte inaugural tindrà lloc el divendres 4 de novembre a les set de la tarda al Museu Municipal de Cabrils, i per part del consistori comptarà amb la presència de l’Alcaldessa de Cabrils, Lina Morales, la regidora de Cooperació i Solidaritat, Isabel Tamboleo i el regidor de Cultura, Xavier Badia; mentre que per part de la Fundació Vicente Ferrer hi assistirà Montse Ortiz, coordinadora de la unitat de sensibilització i experta en gènere, que farà una xerrada i presentarà l’exposició. S’espera també l’assistència de la coordinadora de la unitat de finançament públic, Rocío Alonso.

La Fundació Vicente Ferrer és una ONG que treballa des de fa més de 40 anys al sud-est de l’Índia, una de les zones menys desenvolupades del país, amb una acció global per tal d’eradicar la pobresa extrema que comprèn els àmbits de l’educació, l’habitatge, la sanitat, l’ecologia, les dones i les persones amb discapacitat.

L’exposició podrà visitar-se tots els dimecres fins al dia 20 de novembre de 4 a 7 h de la tarda, i els caps de setmana d’11 a 13 h.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç.

COMPARTIR A
Share Button