Incidències produïdes durant les pluges torrencials del 12 d'octubre

Prop d'una trentena d'incidències s'han registrat a Cabrils a causa de les fortes precipitacions que es van produir al Maresme el passat 12 d'octubre.

Un total de 220,3 litres per metre quadrat van caure al municipi segons dades de Protecció Civil de la Generalitat, que va activar el pla en fase d’emergència a les set de la tarda i el pla d’alerta a la una de la matinada. D’aquests, 84,4 litres van caure en tan sols trenta minuts, assolint el rècord històric de pluja acumulada en mitja hora al municipi.

Per altra banda, hi ha hagut gairebé una trentena d’incidències, entre elles: 10 vehicles immobilitzats per l’aigua, quatre murs caiguts, un pal elèctric caigut, un esvoranc, dos arbres caiguts, quatre inundacions (dues en pàrquings públics i dues en pàrquings privats), quatre talls de carrers (tres en vies urbanes i un en via interurbana) i una esllavissada.

Des de l'Ajuntament, agraïm les tasques realitzades per la brigada municipal, la policia local, les agrupacions de defensa forestal (ADF) i els bombers, que han estat treballant des de les primeres incidències per tal que es pugui tornar a la normalitat al més aviat possible.

COMPARTIR A
Share Button