L'Altell torna amb una nova programació

L’Espai Jove l’Altell de Cabrils torna amb una nova programació que incorpora diverses novetats. L’Espai també amplia el seu horari i obre les tardes dels dijous.

L’equipament municipal dona continuïtat als diferents espais i serveis que ja s’oferien, com el PIJ (Punt d’Informació Juvenil), amb les diferents accions i serveis als joves, l’Aula d’estudi, l’Espai de trobada i activitats com el taller de còmic i manga, la revista Komorebi, tallers handmade i sortides, entre altres coses.   

L’Aula d’estudi, però, presenta alguns canvis per tal de millorar el seu funcionament i la seva dinàmica. El nou projecte està destinat a oferir un espai d’estudi als alumnes en horari de matí i tarda i amb la programació puntual de monogràfics sobre tècniques d’estudi i altres eines que poden ser d’ajuda als joves estudiants.

També es dóna un nou impuls a l’espai Troba’t! ampliant a una tarda més, la dels dijous. Es tracta d’un espai per jugar a diferents jocs de taula, escoltar música, intercanviar inquietuds, pensaments i idees…

A banda de les activitats i espais estables, cada mes hi ha una programació que és sensible a les propostes dels/les joves i a les celebracions i esdeveniments que tenen lloc al municipi.

COMPARTIR A
Share Button