Arriba una nova edició del joc Sapiens a Cabrils

La Regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional de l'Ajuntament de Cabrils i el col·lectiu de Sapiens The Game proposen una nova edició del joc Sapiens a la nit del divendres 9 de setembre.      

La darrera edició del Sapiens a Cabrils va ser el 19 de desembre i va gravitar entorn el suport a les persones refugiades. La jornada va ser un èxit de participació, de recaptació i d'implicació local tant en la seva organització com en el mateix joc.           

Aquesta nova edició estrena temàtica. Es tracta d'un Sapiens Cabrils, un homenatge al poble amb un acte inclusiu -on no té per què guanyar "qui més en sap de Cabrils" o "el de tota la vida"-, de cohesió i d'articular teixit social. 

La jornada tindrà lloc la nit de divendres 9 de setembre a l'Arborètum – Can Barba. A banda de la ubicació, una altra novetat important serà la implicació de forma directa de les entitats i associacions cabrilenques. El Sapiens Cabrils comptarà amb la participació activa de tots en ser un dels motors principals de la vitalitat social del municipi.        

Per poder participar, cal formar un equip de 5 a 8 persones i escriure un correu a sapiensthegame@gmail.com. Els diners que es recaptin aniran destinats a projectes solidaris, internacionals o no, que proposin les entitats, associacions i veïns i veïnes de Cabrils. Per proposar algun projecte hi ha dues adreces de contacte: participacio@cabrils.cat i sapiensthegame@gmail.com.

COMPARTIR A
Share Button