Afectacions de trànsit amb motiu de la Festa Major de la Santa Helena

Des d’avui dia 18 i fins al 23 d’agost hi haurà afectacions de trànsit a Cabrils amb motiu de la celebració de la Festa Major de la Santa Helena. En alguns actes programats alguns carrers del poble quedaran tancats i en algunes zones estarà prohibit l'accés als vehicles. Els espais amb més afectacions són la Plaça de l'Església, els Horts de Santa Creu i el carrer Domènec Carles.

Per tal d'habilitar un tram per aparcar en bateria, el carrer Can Tosca, de doble sentit, a partir de la cruïlla amb el Torrent del Molí passarà a ser de sentit únic en direcció Vilassar de Dalt-Cabrils. Per anar direcció Vilassar de Dalt, caldrà fer-ho pel carrer Peretons.

Calendari d'afectacions, per dies i hores

Dijous, 18 d’agost

A partir de les 13h: L'aparcament dels Horts de Santa Creu estarà tancat amb motiu de l’inici de les proves del Santa Penya (17h).

Divendres, 19 d’agost

A partir de les 8h: No es podrà accedir al carrer Domènec Carles.

Matí: L'aparcament dels Horts de Santa Creu estarà tancat per l’activitat Aigua Splash! (11h).

Tarda-nit: No es podrà accedir amb vehicle a la Plaça de l'Església amb motiu de la celebració de la Troca (18:30h).

Dissabte, 20 d’agost

Tarda: No es podrà accedir al carrer Domènec Carles.

Nit: Amb motiu dels correfocs, no es podrà estacionar als voltants del Parc Mil·lenari, al carrer Pare Casanovas, al Passeig Tolrà i a la Plaça de l’Església.

Dilluns, 22 d’agost - Dimarts, 23 d’agost

No es podrà estacionar a l’aparcament dels Horts de Santa Creu.

Durant els dies de la Mostra Gastronòmica, del 19 al 22 d'agost, el carrer de Can Blanch tindrà restriccions d'estacionament.

COMPARTIR A
Share Button