Nova expedició de DSR al camp de Petra Olympo i recollida de material a Cabrils

L'associació DSR (Dentistas sobre Ruedas) -amb filial a Cabrils i membre de la Taula de Suport a les Persones Refugiades del nostre municipi- organitza una segona expedició al camp de refugiats de Petra Olympo (Grècia) per a la segona quinzena d'agost i en la que novament s'integraran veïns i veïnes de Cabrils.

El principal objectiu d'aquesta és continuar amb l'atenció bucodental iniciada el passat mes de juny als centenars de persones que són en aquest camp. Ara bé, fruit de l'experiència anterior en aquest camp oficial en què van constatar que només es cobreixen les necessitats mínimes per a la subsistència, aquest cop l'expedició compta no només amb personal sanitari sinó també amb d'altres membres que desenvoluparan accions dirigides a la mainada en l'àmbit de l'educació i el lleure.

Veure notícia complerta al porta de DSR de l'estancia al Camp de Refugiats

En aquest sentit, els i les integrants d'aquesta nova expedició fan una crida als cabrilencs i cabrilenques que vulguin col·laborar-hi, a aportar materials com temperes, colors, fulls, cartolines, pilotes, globus, cordes de saltar, gomes, guixos, cola de barra...

Des de l'Ajuntament de Cabrils -a través de la Regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional- donem suport a aquest nou projecte solidari de l'entitat i alhora us convidem al conjunt del veïnat de Cabrils a participar-hi. S'ha habilitat un punt de recollida a la mateixa seu de l'Ajuntament (c/Domènec Carles 1) on poder portar el material de 8 a 15 h. fins el proper dimarts 16 d'agost.

Visitar el portal de DSR - Dentistas Sobre Ruedas

COMPARTIR A
Share Button