Dibuixos dels infants d'Idomeni arriben a Cabrils

Els infants de l'escola del desaparegut camp de refugiats d'Idomeni van enviar un recull de dibuixos com a resposta als que els infants i joves de Cabrils van enviar-los.

El cabrilenc Patrick Raulin va viatjar el 23 d’abril al ja desallotjat camp de refugiats d’Idomeni, on va estar quinze dies. Durant la seva estada a Grècia, en Patrick va entregar material escolar i dibuixos fets pels infants i joves de Cabrils.

A la seva arribada, el cabrilenc va compartir la seva experiència sobre el terreny a l’Hotel d’Entitats i va mostrar totes les imatges i vídeos que va poder enregistrar durant la seva estada. D’aquesta manera, va permetre als assistents a la reunió de la Taula de Suport conèixer com era el dia a dia dels bombers d’EREC a Idomeni abans del desallotjament del camp.

L’EREC és una ONG formada per bombers que subministrava menjar fresc als refugiats de camp. La Taula de Suport va acordar donar els diners recollits en el Sàpiens de finals del 2015 a aquesta organització.

En el següent enllaç podeu visualitzar el vídeo amb un recull dels dibuixos que els infants de l'escola del desaparegut camp d'Idomeni van fer amb material enviat pels joves de Cabrils.

COMPARTIR A
Share Button