Cabrils signa la declaració de la Vall de Sant Mateu-Burriac

Els ajuntaments de Cabrils, Cabrera de Mar, Premià de Mar, Premià de Dalt, Vilassar de Mar i Vilassar de Dalt han signat aquest migdia la "Declaració de Sant Mateu-Burriac". Es tracta una declaració per a la preservació i desenvolupament dels espais agrícoles i industrials de la Vall de Sant Mateu-Burriac, que s'estén entre els sis municipis.

L'acte de signatura ha tingut lloc aquest matí a la Cooperativa Agrícola de Vilassar de Mar i ha comptat amb la presència dels alcaldes signants i regidors i tècnics d'urbanisme. Pel que fa a Cabrils, ha assistit l'alcaldessa Lina Morales i la Regidora d'Urbanisme i Habitatge Marta Gómez.

La declaració estableix, en els pròxims mesos, els sis consistoris marcaran unes directrius supramunicipals comunes de regulació que siguin compatibles amb la preservació de l'entorn i que permetin un desenvolupament i un impuls de l'activitat econòmics agrícola i industrial de la Vall de Sant Mateu-Burriac

Els sis ajuntaments avaluaran quin ha de ser l'instrument urbanístic més adequat per regular les activitats agrícoles i industrials d'aquesta zona que permeti adaptar els diferents planejaments dels municipis integrants.

Un altre punt d'aquesta declaració estableix que els municipis integrants destinaran els recursos econòmics i tècnics que tinguin al seu abast per fer realitat la millora dels vials de la zona i la comunicació entre els municipis. També els consistoris es comprometen a coordinar-se en una estratègia comuna per atraure inversions que dinamitzin l'espai industrial de la zona i vetllar per la protecció, conservació i millora de l'entorn.

COMPARTIR A
Share Button