CURS "LA PARTICIPACIÓ INTERNA A LES ENTITATS"

La participació interna a les entitats

La Fundació Pere Tarrés, amb el suport del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica del Departament de Governació i Relacions Institucionals, organitza el curs La participació a les entitats, de caràcter gratuït, del 22 de maig al 26 de juny a Barcelona.

El curs pretén donar eines a les entitats perquè puguin afrontar un pla de millora de la participació a partir d’un enfocament lligat a la solució pràctica de les pròpies mancances. Més que promoure l’elaboració de grans plans de participació, el curs planteja que cal focalitzar els esforços en elements desencadenants de millores substantives en la participació dels directius, socis, col·laboradors, voluntaris, professionals o bé finançadors.


Objectius

  • Fomentar la reflexió entorn de la qualitat democràtica
  • Aprendre a fer un diagnòstic de la participació en el si de l’entitat
  • Conèixer els recursos existents en participació interna
  • Aprendre a elaborar un pla de millora de la participació
  • Iniciar un procés de millora de la participació interna
  • Adoptar un enfocament de pensament-acció per al foment de la participació interna


Destinataris

El curs està adreçat a professionals o directius del món associatiu català que vulguin impulsar processos de millora de la participació interna de les entitats.


Modalitats del curs:

1. Semi-presencial: La formació ofereix un programa presencial combinat amb l'estudi a distància mitjançant la Plataforma Moodle. El model semi-presencial s'adapta a les necessitats individuals sense renunciar al valor afegit de l' intercanvi personal del procés d'aprenentatge i el contacte directe amb el professorat.

2. E-learning: El programa de formació e-learning es basa en una modalitat asíncrona (diferida en el temps) que et permetrà gestionar el teu propi aprenentatge, contant amb el seguiment i suport del tutor. Es tracta d'una formació a distància 100% e-learning mitjançant la Plataforma Moodle.


Calendari i programa

Del 22 de maig de 2014 al 26 de juny de 2014
Horari: dijous, de 16 a 19h
Hores Teòriques: 25hores


Inscripcions

1. Omple la butlleta d'inscripció accedint a l'enllaç.
2. Envia-la a l'adreça shernandezjo@peretarres.org.


Data límit d'inscripció: 14 de maig de 2014.
Les places són limitades. La confirmació definitiva de la inscripció es comunicarà a finals de la segona setmana de maig.

COMPARTIR A
Share Button