MUSICAB festival acull unes 200 persones en la seva inauguració

La 28a edició del Festival de Música de Cabrils, que enguany s'ha rebatejat com MUSICAB, va acollir divendres al voltant de 200 persones en el seu concert inaugural.

La Banda Ashé va ser l'encarregada d'obrir el festival, que des de dissabte 2 de juliol fins al 6 d'agost, oferirà un total de nou concerts emmarcats dins un ampli ventall d'estils musicals, des de la música clàssica a l'electrònica.

La Plaça de l'Església es va omplir de ritmes cubans i d'un públic que es va arrencar a ballar en mig de l'espectacle. "Va ser una opció encertada que el concert inaugural es fes a la plaça de l'Església", comenta el Tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Cabrils, Cèsar Carmona, que afegeix que "és important que, encara que enguany l'espai principal sigui l'Arborètum de Catalunya, es mantingui aquesta tradició dels concerts a la Plaça de l'Església".

L'Arborètum serà l'escenari d'artistes com Maria Arnal & Marcel Bagés, Ferran Palau, Roger MasPaco Ibáñez. Els primers, però, en inaugurar aquest espai serà l'Orquestra de Cambra de l'Empordà, el dissabte 2 de juliol a les 22h.

Totes les entrades ja estan en venda i es poden comprar on-line a través de CABRILStiquet, al Centre Cívic La Fàbrica (C/Domènec Carles, 21) o a la taquilla des d'una hora i mitja abans de cada concert.

De moment, les entrades més sol·licitades són pels concerts de Paco Ibañez, Roger Mas, The Gospel Viu Choir i les actuacions de la nit electrònica. En cada concert, hi ha un aforament de 350 persones, excepte el de l'última nit, dissabte 6 d'agost, amb Cabosanroque, Joe Crepúsculo i la dj Sara V, que serà a peu dret i el recinte podrà acollir a unes 400 persones.

COMPARTIR A
Share Button