El 12è Concurs de Música Jove presenta els seus finalistes

La 12a edició del Concurs de Música Jove, organitzada pels departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, celebrarà la final el dissabte 25 de juny. Els finalistes de les dues categories del certamen actuaran en directe a l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar a les 21h.

La cantant de rap, Fanny, i el grup de rock catalano-argentí Remolke, tots dos del Masnou, són els finalistes en la categoria A (grups d'edats compreses entre els 16 i els 20 anys). Els finalistes de la categoria B (grups d'edats compreses entre els 21 i els 30 anys), han estat Segle XXII de Vilassar de Mar, i La Tribu Tabú del Masnou.

La final començarà amb l'actuació de tots els finalistes, i un cop acabats els concerts, mentre el jurat delibera, actuaran els guanyadors de la Categoria B de l'edició del 2015, Oppossed. Quan acabi el concert es donaran a conèixer els grups guanyadors.

El premi per cadascun dels guanyadors de les dues categories és la gravació d'una maqueta a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui amb un productor professional, la distribució en plataformes digitals de les cançons i assessorament musical personalitzat. Els guanyadors de la categoria B també obtindran com a premi un concert de presentació en una de les localitats que organitzen el concurs durant l'any 2017. 

COMPARTIR A
Share Button