Primitiu i Actual arriba al Museu de Cabrils

Dissabte es va inaugurar al Museu de Cabrils l'exposició "Primitiu i Actual" del fotògraf català Jaume Estapé. L'exposició s'emmarca dins el Festival Revela'T, un festival fotogràfic a Vilassar de Dalt pels amants de la fotografia i en especial per als apassionats de la fotografia analògica.

Aquest és el segon any consecutiu que el Museu de Cabrils hi col·labora amb Revela'T. Enguany, Jaume Estapé és l'artista que protagonitza l'exposició que el 28 i 29 de maig i el 4 i 5 de juny acollirà el Museu. Es tracta d'una obra que barreja el passat i el present de la fotografia.

Dissabte 21 de maig, Jaume Estapé va visitar Cabrils per inaugurar l'exposició i va aprofitar per explicar davant d'un públic nombrós les diferents tècniques amb les quals treballa, des del daguerreotip, com feien els pioners de la fotografia, seguint per un bon nombre de processos químics i pigmentaris, fins a les emulsions d'última generació. A l'acte, també va assistir una de les fundadores del Festival, la Glòria Peruga, qui va confirmar el museu municipal com una entitat consolidada dins del Festival.

L'exposició restarà oberta durant les tres setmanes que dura el festival, on es podran visitar 50 exposicions de destacats fotògrafs i galeristes. El pròxim cap de setmana, 28 i 29 de maig i el 4 i 5 de juny, podreu gaudir al Museu de Cabrils de l''obra de Jaume Estapé durant el matí d'11 a 14h i a la tarda de 17 a 20 hores.

Podreu ampliar la informació al blog del Museu

COMPARTIR A
Share Button