Arriba el bon temps i cal posar-nos en marxa!

Amb l'arribada de la primavera i el bon temps, els parcs i jardins del poble i també les plantes domèstiques es revitalitzen. Arriba, doncs, el moment de retirar les flors seques i les branques mortes, de fer els trasplantaments necessaris i d'oxigenar bé la terra.

Com a ciutadans és important ser conscients de la importància d'una bona pràctica comuna. Una manera de comernçar és fent la poda de les branques que ocupin la via publica i que molestin el trànsit normal dels vianants o vehicles.

Gaudir de Cabrils a l'estiu, dels seus carrers, terrasses, parcs, és un goig. Per fer compatible el lleure propi de l'estiu amb el descans de tots els veïns, és important vetllar per una bona convivència en tots els sentits.

Les finestres obertes, el soroll del carrer o domèstic, la concentració de gent en carrers o terrasses també són coses pròpies del bon temps. Tot i que l'oci i el descans dels veïns no sempre van de la mà, cal que entre tots ens respectem al màxim possible. L'oci i el civisme són compatibles i hem de fer tot el possible perquè així sigui.

COMPARTIR A
Share Button