Torna el Casal d'Estiu de l'Escola Municipal de Música

Un any més l'Escola de Música de Cabrils impulsa el Casal d'Estiu. Una oferta de lleure on els nois i noies d'entre 4 i 18 anys podran gaudir fent tallers, activitats d'aigua, excursions i moltes altres sorpreses.

Enguany, el Casal acollirà totes les activitats del 27 de juny fins al 15 de juliol, en activitats per setmanes al preu de 65 euros; per quinzena per 117 euros, o amb la possibilitat de les tres setmanes per 165,7€. Els alumnes que siguin germans tindran un descompte del 5% de la quota.

Els nois i noies podran gaudir cada dia de 9 a 13h de tots els tallers i activitats que des del Casal ja s'han preparat. Percussió corporal, soundpainting, tastets d'instruments, jocs d'aigua musicals, tallers de ritme i moviment, conjunt vocal, i combos són algunes d'elles. Per servei de permanència o menjador, podeu consulteu amb la secretaria de l'Escola.

Les inscripcions es podran realitzar a partir d'ara i fins al diumenge 12 de juny enviant el següent full escanejat a l'adreça de l'escola (emmcabrils@gmail.com) o bé portar-lo directament.

Per a més informació o aclariments podeu adreçar-vos al mail de l'escola o bé als telèfons 937 533 860 i 663 848 914

COMPARTIR A
Share Button