S'amplia el termini per participar en el Concurs de Música Jove

La 12a edició del Concurs de Música Jove, organitzat pels departaments de Joventut dels Ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, allarga el període d'inscripcions fins al 24 de maig.

La mostra musical, amb el suport tècnic d'Enderrock i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, pretén donar suport i promocionar els grups locals de música jove, millorar la formació musical dels músics novells dels municipis participants i reconèixer i incentivar la creativitat cultural del jovent.

L'edició d'enguany segueix el format de la darrera edició, de manera que els grups i solistes que vulguin participar en el concurs podran fer la inscripció directament a la web del concurs. A la mateixa web, també es detallen les bases del concurs. El dia 30 de maig es farà públic el llistat de tots els participants.

El concurs és obert a qualsevol estil i gènere musical i s'hi pot participar en dues categories. En la 'A' podran inscriure's els grups els components dels quals siguin d'edats compreses entre els 16 i els 20 anys. En la categoria 'B' participaran els compresos entre els 21 i els 30 anys. 

Un jurat constituït per persones relacionades amb l'àmbit musical valorarà les cançons presentades i seleccionarà els finalistes de cada categoria, que actuaran el dia 25 de juny en un concert en directe a Vilassar de Mar, poble organitzador d'enguany. Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d'una maqueta professional a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui sota la producció i assessorament musical de Tomàs Robisco.

Els guanyadors de l'11a edició van ser Oppossed, un grup de trash mètal de Montgat, guanyador en la categoria B, i Remember the Fall, guanyadors de la categoria A.

COMPARTIR A
Share Button