Montse Belda i Jordi Martí, guanyadors del Concurs de Fotografia Digital viles florides

El Concurs de Fotografia Digital viles florides de Cabrils ja té els seus dos primers guanyadors. Un total de 18 fotografies i sis cabrilencs i cabrilenques van ser els que van participar en la primera edició del concurs, que va constar de tres categories: balcons i terrasses, jardins i patis o racons vegetals.

L'àmbit temàtic era la flora del municipi, i per tant l'única condició, a part de ser major de 12 anys, era que les fotografies estiguessin fetes dins de l'àmbit territorial de Cabrils.

El jurat, compost per la Regidora de Medi Ambient, el Regidor de Serveis i un tècnic en fotografia, va tenir en compte criteris com l'originalitat i la qualitat artística de les fotografies i va fer públic el passat dissabte 7 de maig els guanyadors.

La Montse Belda va ser la premiada de les dues primeres categories (balcons i terrasses, i jardins i patis), mentre que en Jordi Martí va ser el guanyador de "racons vegetals". Tots dos van rebre un lot de llibres, i tant les seves fotografies com les dels finalistes passaran a formar part d'una exposició.

Aquest concurs forma part de l'esperit de fer Cabrils una vila florida i d'incentivar la participació per tenir cura del patrimoni vegetal i paisatgístic del municipi. Tot i ser la primera vegada que es fa aquest tipus de concurs, la idea és que augmenti significativament la participació en les pròximes edicions. 

 

Categoria A - fotografia premiada

 

Categoria B - fotografia premiada

 

Categoria C - fotografia premiada

 

 

 

 

COMPARTIR A
Share Button