dBar&Bar El Cercatapes, una de les novetats de la Festa Major de la Santa Creu

La Festa Major de la Santa Creu sorprèn enguany amb algunes novetats. Una de les activitats que s'han incorporat al programa de la festa és dBar&Bar El Cercatapes, una ruta gastronòmica pels bars i restaurants del centre de Cabrils.

Els participants podran degustar una tapa exclusiva i una beguda a cada parada del recorregut. La ruta començarà a Ca la Rosi, continuarà per Can Rin, La Mossegada, Cal Mark, Meet & Meat, La Concòrdia, i acabarà a La Fàbrica, al Ball de Festa Major.

dBar&Bar és el col·lectiu que ha tirat endavant aquesta iniciativa amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cabrils. En Miquel Llaveria, un els organitzadors d'aquesta ruta gastronòmica explica que és una activitat que ja es va voler establir el darrer any, en veure l'èxit en altres pobles del voltant. "Mai havíem fet el pas, però aquest any ens hem llançat a la piscina", comenta en Miquel.

Un total de 90 participants seran els qui aquest vespre podran degustar de les tapes i les begudes que ofereixen cadascun dels sis establiments que s'han unit a la iniciativa. Per aquells que no tenen tiquet, en el mateix moment podran aconseguir un de beguda per 1,50€. Hamburguesa, pizza, frankfurt i hummus són alguns dels menjars que formaran part d'aquest menú especial de Festa Major.

COMPARTIR A
Share Button