Cinc persones s'incorporen a l'Ajuntament dintre del Pla d'Ocupació

Un total de cinc persones comencen a treballar des d'aquesta setmana a l'Ajuntament de Cabrils per un període temporal, gràcies al Pla d'Ocupació del consistori. Aquest pla es realitza gràcies a l'aportació que la Diputació de Barcelona destina als municipis de la província mitjançant el "Programa complementari de foment a l'ocupació i suport a la integració social" que forma part del pla de la "Xarxa de Governs Locals 2016-2019".

El darrer mes d'abril l'Ajuntament de Cabrils va anunciar una nova convocatòria per contractar sis persones per la realització de diversos projectes temporals en diversos departaments de la institució. El programa es va adreçar a persones aturades o desocupades, que no estiguessin desenvolupant una activitat laboral i que es trobessin en situació de cerca activa de feina, o que estiguessin prèviament inscrites al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandants d'ocupació.

Els llocs de treball regulats en aquesta convocatòria del Pla d'Ocupació de l'Ajuntament de Cabrils han estat 3 auxiliars administratius/ives, 2 peons i 1 tècnic en Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC).

En total, s'hi van presentar una cinquantena de ciutadans. Els aspirants admesos es van convocar per a la realització d'una entrevista personal i la realització d'una prova pràctica. De la puntuació obtinugada en aquestes proves es va obtenir el resultat d'aquest procés selectiu. 

En els següents enllaços podreu accedir al document dels resultats dels tres llocs de treball d'auxiliar administratiu/iva i els dos llocs de Peó.

COMPARTIR A
Share Button