Prop de 300 puntaires de 30 colles obren la Festa Major de Cabrils

Prop de 300 puntaires d'arreu del Maresme i de Catalunya es van reunir ahir a la XXIII Trobada de Puntaires de Cabrils en el marc de la Festa Major de la Santa Creu. En un dia, on el Sol va acompanyar tota la jornada, el carrer Domènec Carles va quedar envaït per 30 colles que van compartir el matí fent puntes de coixí, en una trobada organitzada per l'Escola Puntaires de Santa Creu de Cabrils.

Al costat, als Horts de Santa Creu, petits i no tan petits van poder aprofitar per fer una mica d'esport participant en el torneig de Mini Tennis al Carrer que organitzava el Club de Tennis la Llobera conjuntament amb la Federació Catalana de Tennis.

L'Anna Maria Pascual, presidenta de l'Escola de Puntaires Santa Creu de Cabrils, es va mostrar agraïda per la col·laboració de tots els puntaries que van venir fins a Cabrils: "Aquestes trobades les fem amb molt de gust. Veure el carrer tan ple de gent, fa que ho visquem amb molta més il·lusió".

Enguany, la trobada ha comptat amb 300 puntaires. "Abans potser en venien prop de 50 puntaires més, però ara s'ha reduït, i amb 300 estem contents, perquè està el carrer ple i la gent no està tan estreta i treballa millor", explicava l'Anna.

Al Casal de Jubilats i Pensionistes tothom qui va voler va poder gaudir d'una exposició de puntes de coixí fetes per l'Escola cabrilenca. Durant la trobada, es va realitzar un sorteig de regals entre els puntaires de diversos productes de comerços i establiments del poble.

Al vespre, va arribar l'hora de la música amb el Gran Concert de Festa Major. La nit va comptar amb la coral Santa Helena i la coral Obrador de Rubí que van interpretar cançons corals clàssiques a l'abast de tothom. D'aquesta manera es va posar fi al primer dia de Festa Major, que avui continua des de ben d'hora carregada d'un programa ple d'activitats.

 

COMPARTIR A
Share Button