L'Associació Projecte Nut obre les seves portes

L'Associació Projecte Nut ofereix aquest dissabte una jornada de portes obertes per donar a conèixer les activitats que realitzen. La jornada tindrà lloc entre les 11 i les 13 hores a l'Hotel d'Entitats.

Projecte Nut és una associació que va néixer l'any 2013 arran de la preocupació de famílies amb nens amb discapacitat intel·lectual. L'associació comprèn famílies que resideixen als municipis de Cabrils i Vilassar de Dalt, i compta amb el suport dels consistoris.

L'objectiu del projecte és aconseguir en un futur immediat un lloc de treball prop de l'entorn familiar i social dels joves que s'adapti a les seves capacitats.

Per tal de sondejar possibles camps d'ocupació, Projecte Nut porta a terme diverses activitats formatives i tallers. Els nois i noies també participen en activitats de lleure per treballar la cohesió de grup i la integració en la societat.

Una de les activitats que destaquen des de l'associació és el taller de cuina, que ja van realitzar al setembre de 2015. L'èxit d'aquesta acció ha fet que es programin cursos de cuina durant tot l'any. A banda dels tallers, des de Projecte Nut realitzen visites i participen en fires, com la Fira de la sostenibilitat o la Fira de Nadal de Cabrils. 

COMPARTIR A
Share Button