Afectacions de trànsit amb motiu de la Festa Major de la Santa Creu

Des del pròxim diumenge dia 1 i fins al 8 de maig hi haurà afectacions de trànsit a Cabrils amb motiu de la celebració de la Festa Major de la Santa Creu. En alguns actes programats alguns carrers del poble quedaran tancats i en algunes zones estarà prohibit l'accés als vehicles. Els espais amb més afectacions són la Plaça de l'Església, els Horts de Santa Creu i el carrer Domènec Carles.

A partir d'avui, tampoc es podrà accedir a l'aparcament de darrere La Fàbrica, l'Hort de les Monges, ja que enguany la fira d'atraccions ocuparà aquest espai. Dilluns tampoc estarà accessible l'aparcament de Can Botella, a causa de l'ampliació de la zona d'atraccions.

Calendari d'afectacions, per dies i hores

Diumenge, 1 de maig

10-13h: El carrec Domènec Carles estarà tancat al trànsit, a causa de la XXIII Trobada de Puntaires.

11h: L'aparcament dels Horts de Santa Creu estarà tancat amb motiu de l'activitat Mini tennis al carrer.

 

Dilluns, 2 de maig

20h: Amb motiu del pregó de Festa Major, no es podrà accedir amb vehicle a la Plaça de l'Esglesia.

 

Dimarts, 3 de maig

11h: Després de l'Ofici de Festa Major i el tradicional vermut de Santa Creu, la Plaça de l'Església haurà d'estar buida, i per tant, es prohibirà l'accès als vehicles.

 

Divendres, 6 de maig

12:30h: Amb motiu de la preparació del Concert de Festa Major a La Fàbrica, el trànsit quedarà tancat al carrer Domènec Carles fins l'acabament de la descarrega dels camions.

18h: Durant "El Circ de la Berta", no es podrà accedir amb vehicle a la Plaça de l'Esglesia.

 

Dissabte, 7 de maig

17:30h: Després de la xocolatada, durant l'actuació "Els secrets de Mr. Stromboli", que acaba a la Plaça de l'Església, no es podrà accedir amb vehicle a la plaça.

22h: Amb motiu dels correfocs, l'accés als Horts de Santa Creu romandrà tancat durant tot el dia. Als llocs afectats pel recorregut (Plaça dels Motius, Passeig Tolrà, Maria Teresa, Plaça de l'Església, Mestre J. Jambert, Emília Carles, Domènec Carles, Torrent Roig i Horts de Santa Creu) no es podrà accedir en vehicle.

 

Diumenge, 8 de maig

Durant tot el dia: Accés prohibit als Horts de Santa Creu i carrer Domènec Carles tancat al trànsit, amb motiu de la Fira foodtracks i d'artesania.

11h: Per la Plantada de Gegants davant La Fàbrica, el Torrent Roig, entre carretera i el carrer de la Vela, estarà tancat al trànsit.

12h: Durant la ballada de gegants i la festa castellera, no es podrà accedir amb vehicle a la Plaça de l'Esglesia.

22h: En l'acte de final de festa, amb el mapping a l'Església, quedarà prohibit l'accés de vehicles a la plaça.

COMPARTIR A
Share Button