La Policia Local de Cabrils deté els presumptes autors d'un robatori amb força a domicili

La Policia Local de Cabrils va detenir dimecres, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, els presumptes autors d'un robatori amb força a domicili.

Una ciutadana va trucar la policia després de creuar-se amb els presumptes autors del robatori. Segons fonts policials, la veïna va veure al voltant de les quatre de la tarda tres persones caminant per l'avinguda Carles Tolrà, carregats amb dos televisors de grans dimensions. La dona els va preguntar on anaven i en rebre una resposta incoherent, va decidir trucar la policia.

De forma paral·lela, la Policia Local va rebre avís dels Mossos d'Esquadra indicant que s'havia disparat l'alarma d'una casa al passatge Roures i que es dirigien cap al lloc, sol·licitant suport.

La Policia Local va desplaçar dues patrulles uniformades al lloc, i una vegada comprovat que s'hi havia produït un robatori en l'interior del domicili es va iniciar una recerca conjunta dels presumptes autors, d'acord amb la descripció facilitada per la veïna.

Poc després, la Policia Local localitzava i detenia dos homes que es trobaven amagats, un a l'interior d'una casa propera i l'altre al torrent Roldós. Ambdós coincidien plenament amb la descripció facilitada i reconeixien els fets espontàniament i facilitaven als agents la recuperació dels efectes sostrets que havien amagat per la zona. Després, una patrulla dels Mossos d'Esquadra localitzava i detenia una dona, com a tercera persona implicada en els fets.

Actualment s'està investigant la possibilitat que els detinguts siguin també els autors d'altres dos robatoris a cases molt properes, que es van descobrir l'endemà dels fets.

La Regidoria de Seguretat de l'Ajuntament de Cabrils va voler agrair la col·laboració ciutadana i la ràpida i eficaç intervenció dels agents, que va possibilitar la detenció de tots els autors i la recuperació de tots els efectes sostrets. 

COMPARTIR A
Share Button