L'exposició "Pedra Seca" arriba al Museu de Cabrils

El Museu de Cabrils acollirà a partir del pròxim dissabte dia 16 d'abril una exposició de fotografies d'Emili Boada, "Pedra Seca". Es tracta d'un recull fotogràfic que mostra un recorregut per les diferents tipologies constructives de l'arquitectura popular que modelen el paisatge.

L'Emili Boada és un fotògraf cercador d'imatges que es va proposar fer una tasca de documentació i recuperació del patrimoni de la cultura tradicional catalana i de gran part dels països del Mediterrani.

L'exposició estarà disponible fins al 30 d'abril i serà necessari concertar hora de visita a través del telèfon de contacte del Museu.

Amb motiu de la inauguració de l'exposició, aquest dissabte també hi haurà la possibilitat de participar en la Taula rodona que comptarà amb la presència de Rafa Esteban, últim mestre picapedrer del Maresme. En Rafa ha dedicat tota una vida al treball de la pedra i ha treballat com a Mestre Picapedrer al Temple Expiatori de la Sagrada Família de Barcelona. Tant el discurs seu com les intervencions dels assistents seran gravats dins del projecte de recopilació de la memòria oral i històrica de Cabrils. 

COMPARTIR A
Share Button