Arriba el 12è Concurs de Música Jove del Maresme

Els serveis i regidories de Joventut de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar organitzen una nova edició del Concurs de Música Jove del Maresme. El certamen, amb el suport tècnic d' Enderrock i la col·laboració de la Diputació de Barcelona, pretén donar suport i promocionar els grups locals de música jove, millorar la formació musical dels músics novells dels municipis participants i reconèixer i incentivar la creativitat cultural del jovent.

L'edició d'enguany seguirà el format de la darrera edició, de manera que els grups i solistes que vulguin participar en el concurs podran fer la inscripció directament a la web del concurs, fins al 17 de maig. A la mateixa web, també es detallen les bases del concurs.El dia 30 del mateix mes es farà públic el llistat de tots els participants.

El concurs és obert a qualsevol estil i gènere musical i s'hi pot participar en dues categories. En la 'A' podran inscriure's els grups els components dels quals siguin d'edats compreses entre els 16 i els 20 anys. En la categoria 'B' participaran els compresos entre els 21 i els 30 anys.

Un jurat constituït per persones relacionades amb l'àmbit musical valorarà les cançons presentades i seleccionarà els finalistes de cada categoria, que actuaran el dia 25 de juny en un concert en directe a Vilassar de Mar, poble organitzador d'enguany. Els guanyadors del concurs en les dues categories tindran com a premi la gravació d'una maqueta professional a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui sota la producció i assessorament musical de Tomàs Robisco.

Els guanyadors de la 11a edició van ser Oppossed, un grup de trash mètal de Montgat, guanyador en la categoria B, i Remember the Fall, guanyadors de la categoria A. 

Accediu a més informació a través del següent enllaç

 

COMPARTIR A
Share Button