L`Ajuntament obre una nova convocatòria de Plans d'Ocupació

L'Ajuntament de Cabrils ha anunciat una nova convocatòria per contractar sis persones aturades o desocupades per la realització de diversos projectes temporals en diversos departaments de la institució.

Les contractacions es faran en el marc del “Programa Complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social”, del seu règim de concertació i de la concessió d’ajuts, en el marc del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019” de la Diputació de Barcelona.

Els llocs a cobrir son tres auxiliars administratius, dos peons i un tècnic/a en TIC. Les persones seleccionades seran contractades a jornada completa, excepte un dels auxiliars administratius i l'encarregat/ada del servei TIC, que es farà un contracte a mitja jornada. Tots ells, però, tenen una durada temporal.

Les persones interessades i que compleixin tots els requisits poden presentar la sol·licitud mitjançant el registre general d’entrada de l’Ajuntament. El termini de presentació de sol·licituds per participar a la convocatòria serà fins el dia 15 d’abril de 2016 a les 14:00 hores. Finalitzat aquest període, es revisaran els requisits d’accés i la documentació aportada i s’anunciaran les noves incorporacions.

COMPARTIR A
Share Button