La carretera de la Mútua romandrà tancada al trànsit fins a mitjans de la setmana vinent

L’Ajuntament ha endegat una intervenció en el ferm per tal de millorar la seguretat viària dels usuaris d’aquesta via.

Ahir dimarts es van iniciar les obres de reparació del ferm de la carretera de la Mútua, degut al mal estat del paviment de la calçada d’aquesta via. Aquesta actuació de caràcter urgent consisteix en la reparació dels esvorancs a partir de la pavimentació amb formigó.

Els Serveis Tècnics municipals van determinar que l’estat actual del ferm pot ocasionar incidents de trànsit a causa de tota la tipologia de vehicles que hi circulen diàriament.

Tot i que la titularitat d’aquest vial és privada i el seu manteniment li correspondria al propietari de la parcel·la per on hi transcorre, l’Ajuntament ha cregut convenient iniciar l’actuació puntual en les zones on el ferm està més malmès per tal de garantir una circulació segura per als molts veïns i veïnes que en fan un ús d’aquesta, especialment els cap de setmana, i conscients de la particular situació que travessa la propietat d’aquesta.

Com a conseqüència d’aquestes obres, la carretera de la Mútua romandrà tancada al trànsit amb la previsió de reobrir-la a mitjans de la setmana vinent. En aquest sentit, la Policia Local ha disposat tanques per evitar-ne el pas a l’inici de la carretera i, alhora, també anuncia el tancament a la confluència entre l’avinguda Llobatera i el carrer A de la zona industrial.

Tanmateix, tenint en compte els nombrosos accessos a l’esmentada carretera per mitjà dels camins de muntanya que la creuen, l’Ajuntament demana la màxima que es respectin els senyals de prohibició de pas ja que la circulació pot ser perillosa i, alhora, demana disculpes per les possibles molèsties que pugui ocasionar.

COMPARTIR A
Share Button