Dissabte comencen les jornades de portes obertes dels centres educatius

Escoles i instituts organitzen activitats i actes diversos per donar-se a conèixer a les famílies interessades que hagin de matricular els seus fills i filles.

Abans del període de preinscripció, els 6 centres educatius públics ubicats al municipi (l’Escola Bressol, l’Escola L’Olivera, l’Escola Mas Maria, l’Institut, l’Escola d’Adults i l’Escola Municipal de Música) i l’institut de Vilassar de Dalt (Jaume Almera), que és el centre adscrit pels alumnes de Cabrils que vulguin cursar batxillerat, organitzen les jornades de portes obertes.

Els centres educatius han preparat tot tipus d actes i activitats, visites guiades, presentacions, xerrades... per tal que les famílies que estiguin interessades puguin conèixer les línies pedagògiques, els projectes educatius, els serveis i les instal·lacions dels centres educatius.

Enguany les jornades es celebraran del 20 de febrer fins el 21 de maig. Per a més informació, consulteu el següent enllaç o adreceu-vos a l’oficina de Regidoria d’Ensenyament (centre cívic La Fàbrica – carrer Domènec Carles, 21 – telèfon 937530157).

COMPARTIR A
Share Button