Festa de presentació de la nova gestió del CEM Cabrils

El Complex Esportiu Municipal (CEM) de Cabrils va celebrar el passat dissabte 30 de gener la festa de presentació de la nova etapa de la gestió del centre esportiu amb gimnàs i piscina amb una jornada de portes obertes.

Amb aquest acte, l’Ajuntament de Cabrils va donar a conèixer el nou format de gestió de l’equipament, que sempre ha sigut de titularitat municipal, així com la nova imatge corporativa que simbolitza aquesta nova etapa. Des de l’1 de gener la prestació del servei es realitza de forma directa per part de l’administració local, després de resoldre el contracte de concessió administrativa amb Areva Trading S.L.U. (Illa Activa) en la sessió plenària del 21 de desembre de 2015.

La jornada de portes obertes es va dur a terme des de les 10 del matí fins les 2 del migdia i els potencials usuaris van poder veure i gaudir de les instal·lacions esportives. Gràcies al bon temps i a la bona temperatura, també es van realitzar de dues sessions d’activitats de fitness a l’aire lliure, una sessió de cycling i una de funcional trainning, acompanyades d’altres activitats amb inflables i maquillatge per als més petits.

Aquest nou començament de la gestió va suposar més d’una vintena de noves altes només el dissabte durant la festa que fan elevar els abonaments fins el gairebé miler de socis. Tot i l’èxit de la jornada, el govern municipal segueix treballant en la millora contínua de les instal·lacions i del servei.

COMPARTIR A
Share Button