La Fàbrica: teixint cultura

Arrenca la programació cultural de La Fàbrica amb l'objectiu de potenciar el Centre Cívic com eix sociocultural del municipi.

El Centre Cívic La Fàbrica, que s’ubica en l’antiga fàbrica tèxtil Solé Fabra, històricament ha estat motor de la vida cultural del municipi. Recordant els seus orígens, l’Ajuntament posa en marxa aquest 2016 un nou projecte amb la voluntat d’oferir un seguit d’activitats i espectacles culturals.

Sota el lema “teixint cultura”, l’objectiu d’aquesta nova és apropar la música, el teatre, el cinema i la dansa, així com oferir un programa d’activitats formatives i d’oci a tots els cabrilencs.

 

Tret de sortida aquest mes de gener.

Durant aquest mes de gener s’iniciaran els espectacles de música i teatre que se sumen a la programació de cinema familiar que va començar al novembre de 2015.

El proper divendres, 15 de gener, se celebrarà un concert de blues a càrrec de la Big Mama Montse & Tòfol Martínez que donarà el tret de sortida al programa cultural i que tindrà lloc a 2/4 de 10 de la nit. Mitja hora abans de l'inici de l'espectacle, els assistents podran gaudir d'un sopar a càrrec del restaurant Can Rin. El preu de les entrades i el sopar es poden consultar en el cartell adjunt.

Aquest concert compta amb la col·laboració de les cooperatives Musicoop i Visualsonora que gestionen l'Escola Municipal de Música.

El dissabte, 23 de gener, a les 6 de la tarda, es farà la tercera projecció del cicle de cinema familiar, amb la projecció de la pel·lícula “Hotel Transilvania 2”.

Per iniciar la programació teatral, el diumenge 31 de gener, a les 6 de la tarda, es podrà gaudir de l’espectacle “Gisela y el libro mágico”, que aproparà aquest èxit teatral a tots els cabrilencs.

Aquest projecte es complementarà amb una programació de cursos formatius i d’oci que veurà la llum en les properes setmanes.

COMPARTIR A
Share Button