Tercera trobada de la Taula de suport a les persones refugiades

El proppassat dimarts 1 de desembre va celebrar-se una nova trobada de la Taula de suport de les persones refugiades. En aquesta reunió incorporar-se de nous membres, tot permetent la consolidació d'aquesta eina que ens ha de permetre dissenyar i desenvolupar les accions que engeguem des de Cabrils per ajudar a donar resposta a la crisis humanitària de desenes de milers de persones que fugen de la guerra i les seves conseqüències.

En aquesta ocasió es va posar l'accent en com afrontar l'absència d'habitatges de titularitat municipal a Cabrils per destinar a l'acolliment de persones refugiades. Entre les múltiples línies de treball exposades  es destaquen l'acció "apadrina una llar" -que consistiria en assumir el lloguer d'un habitatge a partir de les aportacions econòmiques de particulars- o la crida a veïns i veïnes de Cabrils que disposin d'un habitatge buit i vulguin cedir-lo temporalment per a l'acolliment.

Tanmateix, es va fer novament menció que, més enllà de l'acollida, hi ha un gran ventall de possibilitats per donar suport a les persones refugiades que es poden explorar i alhora permeten diferents nivells de participació. A Cabrils ja s'està treballant en algunes d’elles, com la xerrada i passi de documental del 18 de desembre, l'edició especial del concurs Sapiens del 19 de desembre o la creació d'un compte on poder fer aportacions econòmiques (ES27-2100-1370-10-0200207680).

COMPARTIR A
Share Button