Remember The Fall i Oppossed, guanyen el Concurs de Música Jove

La final es va celebrar dissabte 28 de novembre al CC La Fàbrica de Cabrils. A la final del 11è Concurs de Música Jove, també van actuar els grups Remolke del Masnou i Udol de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria A (grups d’edats compreses entre els 16 i els 20 anys), i Som Guineus de Montgat i Balheim de Vilassar de Mar, finalistes en la categoria B (grups d’edats compreses entre els 21 i els 30 anys).

El jurat del 11è Concurs de Música Jove, format per Jordi Novell, d’Enderrock, Tomàs Robisco, productor i responsable de Bucbonera Studios, i Lluís Cots, tècnic de so i productor musical, va valorar la maduresa i la bona execució en directe de les cançons dels grups guanyadors de les dues categories, Remember The Fall (punk-pop, Montgat), en la categoria A, i Oppossed (Trash Metal, Montgat), en la B.

Els dos grups guanyadors del concurs tindran com a premi la gravació d’una maqueta a Bucbonera Studios de Caldes de Montbui sota la producció de Tomàs Robisco, la distribució de les seves cançons en plataformes digitals, assessorament musical personalitzat i un concert de presentació a la final en directe de la següent edició, per al guanyador de la categoria B, Opposed.

El Concurs de Música Jove és una iniciativa de les Regidories de Joventut dels ajuntaments de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar.

Tota la informació del concurs a: http://www.enderrock.cat/musicajove.


Guanyadors de la Categoria A: Remember The Fall


Guanyadors de la Categoria B: Oppossed


Tots els grups de la Categoria A


Tots els grups de la Categoria B

COMPARTIR A
Share Button