Obertes les inscripcions per al Concurs de Música Jove fins el 30 d'octubre

Avui, dijous 1 d'octubre, s'han obert les inscripcions les incripcions per participar a l'11a edició del Concurs de Múisca Jove que els serveis i les regidories de Joventut dels municipis de Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar organitzen amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l'associació Cultural Catalunya Rock. Aquesta iniciativa intenta dinamitzar i donar cobertura promocional als músics novells dels municipis organitzadors.

En l'edició d'enguany, Cabrils n'és el municipi organitzador i albergarà el taller d'introducció a la indústria musical i la final del concurs. En el taller, podran participar els grups i solistes (s'hagin inscrit o no al concurs) que vulguin conèixer les eines bàsiques per poder accedir al món de la música (plataformes digitals, entitats de gestió musical, drets d'autor, managements, discogràfiques, sales de concert, aspectes tècnics, etc...). El taller s'impartirà el 15 d'octubre a l'Hotel d'Entitats de Cabrils (carrer Can Campins, 11) i les persones interessades a assistir-hi cal que s'inscriguin al Punt d'Informació Juvenil (PIJ) de cada municipi (en el cas de Cabrils, a l'Altell Jove).

En quant al concurs, un jurat constituït per persones relacionades amb el sector musical valorarà les cançons presentades i seleccionarà els grups finalistes, que actuaran el dia 28 de novembre a la final que tindrà lloc al Centre Cívic La Fàbrica de Cabrils (carrer Domènec Carles, 21). El grup o solista guanyador absolut de la categoria A serà obsequiat amb la gravació de dues cançons sota la supervisió d'un productor professional, durant el mes de desembre d'enguany, la distribució en plataformes digitals de les dues cançons i l'assessorament musical personalitzat. El grup o solista guanyador absolut de la categoria B serà obsequiat amb la gravació de quatre cançons sota la supervisió d'un productor professional, durant el mes de desembre d'enguany, la distribució en plataformes digitals de les quatre cançons, l'assessorament musical personalitzat, i un concert de promocional a la final en directe de la següent edició del concurs.

Per més informació sobre les bases i per poder formalitzar la inscripció, accediu al següent enllaç

COMPARTIR A
Share Button