Demà s'inicia el renovat Festival Internacional de Música

Demà divendres 10 de juliol a les 22 hores s'inicia el renovat Festival Internacional de Música de Cabrils amb el concert de de Clara Peya també en un també renovat espai, l'era de Can Barba, a l'urbanització de Can Bergay. La música compartirà gastronomia i patrimoni en la 27a edició d'aquest festival amb una nova proposta moderna, engrescadora i integradora. El Festival canvia d’escenari i d’esperit i queda englobat sota la marca Cicles Musicals de Cabrils on queden inclosos els concerts acústics i de música clàssica de Can Rin, a més del Festival Can RinFest, inaugurat l’estiu passat amb un gran èxit de participació.

El Festival Internacional de Música de Cabrils renova la seva imatge i el seu esperit i, amb la voluntat de créixer i d’acompanyar a la gastronomia, emblema del municipi, proposa uns concerts dirigits a un ventall més ampli de públic potencial.

Els altres protagonistes dels concerts seran Joan Dausà (diumenge 19 de juliol, 21h) i Toti Soler Trio & Gemma Humet (dissabte 1 d’agost, 22h). I aquesta música de gran qualitat arribarà acompanyada de la possibilitat de degustar plats a preus assequibles oferts pels Hostalers de Cabrils així com de tastar el vi Testuan (DO Alella), de vinyes cabrilenques. A més, la nova ubicació dignifica i posa en valor el patrimoni natural del municipi, gràcies a l’Arborètum, inclòs en el mateix espai, un bosc de més de 40.000 m2, on hi trobem els principals ecosistemes de Catalunya.

Amb aquesta nova voluntat de canviar i renovar-se s’inclouen dos concerts gratuïts, pensats pel públic familiar, on els infants seran els grans protagonistes, amb l'actuació de Guillamino (diumenge 19 de juliol, 12h) i Minimúsica (dissabte 1 d’agost, 12h), que es celebraran al Parc Anselm Clavé.

En la recerca d’una més alta repercussió, el municipi ha creat a més la marca Cicles Musicals de Cabrils, una marca que aixopluga el Festival Internacional de Música i els concerts de música acústica i de música clàssica, organitzats pel restaurant Can Rin des de fa 6 anys als seus jardins, els dijous i els dimecres i que s’han convertit en un referent dels estius cabrilencs. A més del Festival CanRinFest que tindrà lloc el 19 d’agost.

COMPARTIR A
Share Button