Cabrils rep un premi com a municipi amb l´índex més alt de recollida de fracció orgnànica

Cabrils ha estat premiat amb el diploma de municipi amb major índex de recollida de fracció orgànica que atorga l'Agència de Residus de Catalunya (ARC).

Ahir al vespre, al Palau Robert de Barcelona, l'Agència de Residus de Catalunya va lliurar 31 diplomes de reconeixement als ens locals de Catalunya que han obtingut els índex més alts de recollida selectiva durant l'any 2014, i als que han generat menor fracció resta. Entre els premiats,  Cabrils es situa com al municipi que més fracció orgànica ha recollit amb un total de 189kg per habitant, dels municipis entre 5.000 i 50.000 habitants.

En representació de l'Ajuntament de Cabrils, a l'acte de lliurament de dels diplomes van assistir l'alcaldessa, Lina Morales, i la regidora de Medi Ambient, Marta Gómez.

L'objectiu d'aquests diplomes és premiar els millors resultats en recollida selectiva total, per les fraccions d'orgànica, vidre, paper i cartró i envasos lleugers i per mida del municipi. D'aquesta manera es vol reconèixer la tasca desenvolupada en benefici de la recuperació de residus i, per tant, reduri la dependencia dels sistemes finalistes d'inicneració abocadors. 

COMPARTIR A
Share Button