Finalitza l'exposició de l'artista Mònica Aguilà del museu municipal de Cabrils

Més de 500 visitants i personalitats del món de l’art, institucions i Disney visiten l’exposició de la jove artista, Mònica Aguilà Garcia al Museu Municipal de Cabrils. Amb només setze anys acabats de fer, la Mònica, una brillant estudiant que aquest any acaba els seus estudis a l’Institut de Cabrils, ens ha ofert un veritable regal: una exposició de dibuixos a carbó, llapis de colors, olis, acrílics i pirogravats que ens ha deixat bocabadats.

L’exposició, es va inaugurar a la sala polivalent del Museu, recentment remodelada. Des del dia 29 d’abril en que es va inaugurar, i fins el dia 1 de juny, públic de totes les edats ha visitat l’obra d’aquesta artista. Hi han desfilat pintors de la talla de Paco Ferrando, Josep Bonastre, David Salvadó, Jaume Bassa, però també S’Eminència, el Cardenal Lluís Martínez Sistach o Vicent Bassols, director del Departament d’animació als estudis Disney, Warner Brothers i Hanna & Barbera...

En l’acte d’inauguració, la Mònica va rebre de mans de l’alcaldessa, Lina Morales i del regidor de cultura, Oriol Gil, una reproducció de la Creu de Can Passalaigua, una creu de terme medieval del s. XIV-XV, en reconeixement pel seu talent.

De fet, la seva trajectòria comença molt aviat. Als tres anys dibuixa i pinta personatges de Disney. Als quatre guanya el seu primer premi de dibuix i al cap d’un any i mig pinta el primer oli. La seva progressió talentosa, l’energia desbordant que desprèn quan l’observes in situ, dibuixant, pintant, cantant... el seu caràcter afable, fan d’ella una jove amb un carisma realment excepcional.

Ha estat guanyadora de nombrosos premis, tant de dibuix com de pintura, però també de literatura, una de les nombroses facetes d’aquesta jove que després de l’estiu continuarà els estudis de solfeig, piano i cant al Conservatori Professional de Badalona i començarà un batxillerat artístic, amb el qual podrà accedir a la carrera d’animació i disseny 3D, per assolir el seu somni, entrar a formar part del departament de disseny i animació en 3D a la Factoria Disney. (veure més a museudecabrils.blogspot.com.es)

COMPARTIR A
Share Button