L´ITINERARI PER A VIANANTS A LA CARRETERA BV-5022 DE CABRILS JA ESTÀ OBERT AL PÚBLIC

La setmana del 18 de maig es dóna per finalitzada l’obra que havia d’acabar el 26 de maig. Els vianants gaudiran d’un pas segur de 1,5 metres d’amplada entre les urbanitzacions de Montcabrer i Sant Crist.

Abans del previst, s’ha obert l’itinerari per a vianants a la carretera BV-5022 de Cabrils. A finals del mes de març es van iniciar les obres que afectaven al tram comprès entre els quilòmetres 2+070 i 2+600 d’aquesta calçada, que tenia un ample de 6,60 metres amb carrils de 3,30 metres d’amplada. L’objectiu principal era millorar les condicions de seguretat viària entre els vehicles vianants en el tram comprès entre l’entrada de la urbanització de Montcabrer i la de Sant Crist.

S’ha executat la vorera de formigó, s’ha renovat l’enllumenat públic, col·locant un sistema de contenció entre vehicles i vianants i amb un nou tancament entre la vorera i la parcel·la. Amb aquesta obra s’aconsegueix un itinerari segur i que garanteix el trànsit de vianants per la carretera de Cabrils en un tram on fins ara no es podia transitar amb les màximes garanties de seguretat.

La setmana del 18 de maig es dóna l’obra per finalitzada.

COMPARTIR A
Share Button