EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA DELS INTERCANVIS JUVENILS `CREATE´N´SHARE´

Cabrils acollirà a partir de dimarts 26 l'exposició fotogràfica dels Intercanvis Juvenils Create'n'share que es podrà veure a la Biblioteca de Cabrils fins al proper 5 de juny.

L'exposició Create'n'share, inaugurada l'octubre passat a Vilassar de Mar, recull l'experiència viscuda pels i les joves que han participat en els intercanvis juvenils, amb la intenció de que altres joves i entitats juvenils de la nostra comarca coneguin què és un intercanvi juvenil i s'animin a participar-hi.

En aquest vídeo https://www.youtube.com/watch?v=RUQFNR2PX8g&feature=youtu.be us expliquem de forma resumida què són les estades de voluntariat i els intercanvis juvenils.

Desde l'Espai Jove Altell i en el marc del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme facilitem formació, assessorament i suport als joves i entitats que vulgueu promoure i participar en intercanvis juvenils.

Contacteu amb nosaltres adreçant-vos a l'Espai Jove Altell o directament amb el Servei de Mobilitat Internacional Jove a través del Facebook www.facebook.com/mobilitat.internacional.maresme.

COMPARTIR A
Share Button