CABRILS MILLORA LES CONNEXIONS DE TRANSPORT PÚBLIC AMB BARCELONA I RODALIES

Per primera vegada, Cabrils comptarà amb una línia de bus directe a Barcelona. El proper 18 de maig entren en funcionament nous serveis de bus a Cabrils, que facilitaran el transport públic dels ciutadans, assignatura pendent del municipi des de feia temps.

Es crea la nova línia C6 que comunica Cabrils i Vilassar de Dalt amb Barcelona, i, per altra banda, s’amplia al doble d’autobusos la línia C12, ja existent, entre Cabrils i Vilassar de Mar.

Es tracta d’una gran novetat pel municipi, ja que fa temps que es feia necessari disposar a Cabrils de transport públic que arribés directament a Barcelona. Fins ara, els ciutadans veien limitada la seva mobilitat en transport públic, ja que havien d’agafar un bus que els portés fins a Vilassar de Mar per fer ús del tren que va cap a Barcelona. Aquesta millora en la connexió amb Barcelona suposarà, sens dubte, un gran avantatge pel municipi en general i, per descomptat, pels veïns que a diari han de desplaçar-se a Barcelona per motius de feina, per exemple.

D’altra banda, i per tal de millorar a nivell global les connexions en transport públic, l’Ajuntament de Cabrils i Transports de la Generalitat han autoritzat una ampliació d'horaris de la línia C12 entre Cabrils-Vilassar de Mar i Vilassar de Mar-Cabrils, augmentant la freqüència d’autobusos que ara passaran cada 20 minuts, quant fins ara ho feien cada 40 minuts.
 

El transport públic, assignatura pendent

Cabrils, poble de muntanya, situat a 3 kilòmetres del mar ha patit sempre limitacions pel que fa als mitjans de transport disponibles per als ciutadans. El tren, situat a Vilassar de Mar, obliga als ciutadans a fes ús dels autobusos locals, fins ara amb freqüències de pas de 40 minuts, abans de poder agafar-lo. Per la seva banda, l’accés a l’autopista es fa a través de Vilassar de Dalt.

COMPARTIR A
Share Button