VALORACIÓ DE LA PRIMERA FIRA DE PROFESSIONALS DE CABRILS

El conseller Felip Puig va cloure diumenge 19 d’abril la primera fira de Professionals i Emprenedors de Cabrils, que va comptar amb 24 empreses expositores a la fira de diumenge i amb la participació de 32 professionals i/o emprenedors al Networking/Sopar de dissabte. L’Ajuntament de Cabrils, organitzador de Cabrils Professional, vol fomentar l’eix econòmic del municipi. I l’èxit d’aquesta primera trobada assenta les bases per a properes edicions.

“Estic satisfet que es duguin a terme noves iniciatives com aquesta”, afirmava el conseller d'Empresa i Ocupació, el Sr. Felip Puig, durant l’acte de cloenda de la fira. “I estic satisfet, també, en veure la quantitat d’emprenedors de totes les edats que hi participen. No són només joves emprenedors, sinó emprenedors i empresaris de totes les edats amb ganes de treballar”.

Organitzada per la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cabrils, Cabrils Professional neix com una eina per dinamitzar l’economia del municipi. Puig va felicitar a l’organització de la fira i va valorar també la bona acollida que va tenir el Networking/sopar de la nit de dissabte, del que parlaven molt positivament la quarantena de professionals i emprenedors que van participar.

Tot i que diumenge, de bon matí, el temps no acompanyava, el flux de visitants a la fira va ser continu i els expositors els van atendre ininterrompudament durant tot el matí. El Conseller, acompanyat de l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales, i altres membres del consistori, com la regidora de Promoció Econòmica, la Sra. Isabel Tamboleo, va visitar i va parlar amb cada un dels 24 expositors que van ocupar els estands d’aquesta 1a primera fira, on també s’hi trobaven l’associació Nou Comerç Cabrils i l’Associació d’Hostalers de Cabrils, amb un paper molt important dins l’economia del municipi.

I tots ells van tenir l’oportunitat de participar a la taula rodona organitzada a la zona central de la fira, on s’hi va instal·lar una carpa, amb megafonia per a tota la fira. El Sr. Sr. Marc Tarrés, president de PIMEC Joves Empresaris, presidia la taula. Tarrés, va parlar de PIMEC, va donar suport als empresaris i emprenedors, i va donar resposta als seus dubtes. Es va parlar dels autònoms, dels ajuts que tenen disponibles, de les seves inquietuds... Una taula rodona dinàmica, viva, entusiasta, oberta a que tots els professionals que ho desitgessin, poguessin donar a conèixer els seus productes i serveis, i compartissin les seves experiències.

L’Ajuntament de Cabrils valora molt positivament l’acceptació que ha tingut la fira entre els ciutadans. I l’alcaldessa del municipi, Sra. Lina Morales, expressava la seva satisfacció per “la posada en marxa d’un projecte que feia tant de temps que s’estava treballant i que, per fi, és una realitat”.

COMPARTIR A
Share Button