Estat actual de les obres de l'aparcament de Can Botella

A partir d’aquesta setmana està previst que comencin les obres d’asfaltat a l’aparcament de Can Botella del nucli antic de Cabrils. Com a conseqüència, el dimecres 22 de març es podrà passar amb els vehicles per l’aparcament però no s’hi podrà estacionar, i els dies 23 i 24 de març la plataforma estarà totalment tancada al trànsit arran de les obres d’asfaltat.

Durant el cap de setmana del 25 i 26 de març es podrà aparcar, però dilluns 27 de març l'estacionament romandrà tancat novament per treballs de senyalització de les places d'aparcament.

Data d'actualització: 22/03/2017 a les 10:07 h

 


 

Les obres de pavimentació de l’aparcament de Can Botella avancen a bon ritme. Com a conseqüència d’aquests avenços, durant els pròxims dies (dues setmanes aproximadament) la plataforma inferior de l’aparcament de Can Botella romandrà tancada, però per minimitzar les molèsties que això pugui ocasionar als veïns i veïnes de Cabrils, s’habilitarà un espai a la plataforma superior per a l’estacionament de vehicles.

Durant els pròxims dies, i a mesura que vagin finalitzant les actuacions actuals, està previst també que s’ampliï l’aparcament de la plataforma superior de Can Botella per tal que hi puguin estacionar més vehicles. Tanmateix, l’aparcament Hort de les Monges estarà obert, així com la resta d’aparcaments alternatius. Preguem que disculpin les molèsties.

Data d'actualització: 02/03/2017 a les 13:17 h

 


 

Les obres d'arranjament i millora de l'aparcament de Can Botella avancen segons el ritme previst, i actualment ha quedat habilitat de manera provisional l'aparcament de la part inferior de Can Botella per tal que els veïns i veïnes de Cabrils hi puguin estacionar.

Data d'actualització: 06/02/2017 a les 11:47 h

 


 

Dilluns 23 de gener començaran les obres de pavimentació dels dos terrenys de l'aparcament de Can Botella

L’Ajuntament de Cabrils començarà el pròxim dilluns 23 de gener les obres d’arranjament i millora de l’aparcament exterior gratuït de Can Botella, situat a l’entorn de la zona comercial de Cabrils.

Les obres, que estan dividides en dues fases, consisteixen en la pavimentació i urbanització de les dues plataformes d’estacionament que actualment no estan asfaltades, i tenen un doble objectiu: per una banda, comptar amb un aparcament pavimentat i senyalitzat de forma ordenada amb vorera d’accés als veïns i veïnes de Cabrils; i per l’altra banda, facilitar la recollida i conducció de les aigües pluvials per minimitzar al màxim els seus efectes en cas d’aiguats.

Com a conseqüència de les actuacions, l’estacionament a les dues plataformes d’estacionament romandrà alterat. Concretament, la previsió inicial estableix que durant la primera setmana d’actuacions les dues plataformes quedin totalment inhabilitades. Posteriorment, està previst alternar les intervencions a les dues plataformes per tal de deixar lliure una d’elles i així reduir les molèsties ocasionades per les obres.

Tanmateix, durant l’execució de les obres s’habilitarà un carril per a vianants per donar accés als usuaris del Pipican, ubicat just al costat d’un dels aparcaments de Can Botella.

La zona d’aparcament Hort de les Monges, ubicat al costat del pàrquing de Can Botella, no quedarà afectada pel transcurs de les actuacions d’arranjament i millora tot i que seu accés serà pel carrer Hort de les Monges.

Les obres de millora, que han estat adjudicades a l’empresa GrupMAS Constructors S.L.U. per un import de 149.644,03 euros més IVA, estan emmarcades dins de les actuacions denominades financerament sostenibles i tenen un termini d’execució previst de dos mesos.

A continuació podeu consultar el plànol explicatiu amb els aparcaments afectats, l'accés alternatiu a l'estacionament Hort de les Monges i la resta d'aparcaments disponibles al centre de Cabrils.

Tanmateix, qualsevol informació relacionada amb les actuacions a l'aparcament de Can Botella la podreu consultar en aquesta secció, des d'on afegirem totes les actualitzacions relacionades amb les obres de millora.