L’Ajuntament de Cabrils a través de la Regidoria de Participació, Transparència i Regeneració Institucional posa en marxa la campanya Saps què costa? amb l’objectiu d’apropar el funcionament de l’acció política quotidiana de Cabrils a tot el veïnat.

En aquesta primera fase, volem fixar la mirada en els equipaments municipals, tot presentant de forma simplificada les despeses i costos que generen el funcionament d’aquests equipaments així com els recursos que es destinen per sufragar-les. Ho fem en un format esquemàtic i gràfic de caràcter anual.

La voluntat d’aquesta campanya és que tothom conegui no només quant costa, sinó també l’esforç de l’administració, les entitats i particulars que en fan ús així com del conjunt de la població per fer funcionar aquests equipaments.

Si volem continuar gaudint d’aquests equipaments i desenvolupant les nombroses activitats que s’hi duen a terme, hem de tenir cura conjuntament d’aquestes instal·lacions que són de tothom.

Vam començar amb els equipaments esportius del Pavelló Poliesportiu i el Camp Municipal de Futbol, equipaments caracteritzats per un ús intensiu, un gran nombre de persones usuaries i amb entitats al darrera que treballen de forma potent en la pràctica i promoció de l'esport així com dels valors que hi ha al darrere. Hem continuat amb d'altres equipaments com la Biblioteca -també amb un ús intensiu i variat, del que molts de nosaltres en gaudim-, l'Escola Bressol o l'Hotel d'Entitats. Els propers mesos, esperem oferir la informació dels equipaments que resten i començar amb generar un esquema semblant dels principals serveis que s'ofereixen des de l'Ajuntament.

Descarrega't els cartells de 'Saps què costa?': Pavelló, Camp de futbol, Hotel d'entitats, Biblioteca, Escola bressol.